Emilia Anghel, despre șansele CSMG de evitarea retrogradării: Dacă vom fi pe loc de baraj, nu avem cum să retrogradăm

189

Handbalistele de la CSM Galați ocupă locul 13, rămas ultimul în Liga națională, poziție care la finalul sezonului duce direct în liga secundă, Divizia A. Gălățencele sunt la un punct de locul 12, (ocupat de U Cluj-Napoca), primul care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în Liga Națională, dar la 12 puncte de salvarea directă, fără baraj, de la retrogradare, (CSM Slatina este pe 10 cu 17 puncte).

Chiar dacă șansele de salvare directă de la retrogradare sunt destul de mici, Emilia Anghel, unul dintre portarii de la CSM, crede în posibilitatea ca CSM Galați să se salveze de la retrogradare.

”Noi tragem cât mai sus, dacă se poate să prindem acel loc care ne salvează să nu ajungem la baraj ar fi extraordinar. Chiar dacă picăm pe loc de baraj, nu avem cum să retrogradăm. Avem experiență, ar fi al treilea baraj consecutiv, dar cu siguranță eu zic că scăpăm de retrogradare. Încercăm să ne revenim, nu avem de ales. Vedeți cât ne este de greu, se simt absențele jucătoarelor care făceau parte din primul șapte”, a spus Emilia Anghel.

Legat de ultimul joc de pe teren propriu al formației gălățene, cu CSM București, Emilia Anghel a remarcat prezența în teren a celor trei junioare: ”A doua repriză nu a semănat cu prima, dar după cum ați văzut am rulat tot lotul, au prins și junioarele câteva minute în teren și cam asta a făcut diferența. E o plăcere să jucăm cu ea mai bună echipă din campionat, cu asemenea jucătoare, și sper că am dat ce am putut și ne-am ridicat la un nivel destul de bun, zic eu”, a spus Emilia Anghel.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal