Gloria Ivești – a treia calificare consecutivă în finala Cupei de Iarnă

171
Gloria Ivești
Gloria Ivești

Ocupanta locului trei la finalul turului în Liga a IV-a, Gloria Ivești și-a respectat statul de favorită a zonei patru de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, unde a câștigat turneul cu trei victorii din trei jocuri.


”Suntem foarte fericiți, este o bucurie imensă pentru fotbalul iveștean. Nu mergem la turneul final doar cu prezența, mergem să câștigăm meciuri. Avem încredere, pentru că am câștigat fără drept de apel turneul de la Tecuci. Probabil foarte mulți oameni ne vor susține și acolo, la fel ca la Tecuci, pentru ca suntem o echipa frumoasa și unită ca o familie! ”, ne-a spus președintele Sebastian Bobocea, despre calificarea la turneul final a echipei din Ivești.

Chiar dacă la turneul final vor întâlni echipei precum Zimbrul Slobozia Conachi, viceliderul din Liga a IV-a, conducătorul clubului din Ivești consideră că echipa sa se poate bate de la egal cu orice adversar.

”Putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Am realizat o performanță pe care nu multe echipe au reușit-o. De trei ani consecutiv câștigăm turneul din zona noastră. Știm că suntem buni, știm că avem talent și că trebuie să demonstrăm și la Galați! Printre remarcați a fost Covîț Robert, portarul ediției, cele mai puține goluri încasate, și echipa – ca întreg!”, a completat Sebastian Bobocea.

Lotul Gloriei Ivești la zona de la Tecuci a fost:

  • Portari: Robert Covîț, Nistor Tudosă;
  • Fundași: Iulian Ion, Gheorghe Iordache, Marian Alecsandrescu;
  • Mijlocași: Alexandru Sava , Liviu Nunu, Nicolae Toader, Remus Sprânceană;
  • Atacanți: Emanuel Corozel, Spiru Cucu, Lucian Tiron, Alexandru Paraschiva.

Alexandru ”Ali” Sava a revenit la Gloria

Foto: Sportul Ilustrat

Pentru Gloria Ivești, la zona de la Tecuci a jucat și Alexandru Sava, revenit la Ivești după o jumătate de sezon petrecută la Avântul Vânători.

În tur ”Ali” a marcat opt goluri pentru echipa din Vânători, cinci dintre ele într-un singur joc, în etapa a V-a, de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești (Dunărea 2).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal