Gloria Ivești își propune calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă

95

Calificată la turneul final al precedentei ediții a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”, Gloria Ivești, medaliata cu bronz de sezonul trecut din Liga a IV-a, își propune o calificare în ultimul act al competiției și în ediția 2019.

Gruparea din Ivești va debuta și în acest sezon la competiția organizată în sală de AJF Galați, la Tecuci, acolo unde se vor disputa meciurile din zona patru. La zona de la Tecuci, ultima din acest sezon înaintea turneului final, alături de Gloria Ivești, vor mai participa alte cinci echipe: Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești, Juventus Toflea – toate din Liga a IV-a, și Zorile Grivița, Liga a V-a.

Turneul de la Tecuci este un bun prilej pentru formația din Ivești de a se readapta la condițiile de competiție, mai ales că este singura acțiune a Gloriei până la debutul în retur.  ”În ceea ce privește pregătirile noastre pentru retur, clubul nostru se va limita la Cupa de Iarnă”, ne-a spus președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea.

Mergem cu gândul de a egala performanța de anul trecut când ne-am calificat la turneul final și am obținut un loc onorabil”, ne-a declarat Sebastian Bobocea, despre obiectivul Gloriei la zona de la Tecuci.

Ediția trecută a Cupei de Iarnă a fost încheiată de Gloria Ivești pe locul trei, turneul final, după ce formația din Ivești a câștigat zona de la Tecuci. Golgheterul turneul final a fost Claudiu Racoviță, Gloria Ivești, el a câștigat același titlu și la zona de la Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal