Gloria Ivești și-a păstrat poziția pe podium la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”

158
Gloria Ivești
Gloria Ivești

Ocupanta locului trei la finalul turului în Liga a IV-a, Gloria Ivești, locul trei la Cupa de Iarnă 2018 și-a păstrat poziția și în ediția 2019.

Despre parcursul echipei la turneul final al Cupei de Iarnă am vorbit cu președintele de la Gloria Ivești, Sebastian Bobocea.

”Formaţia noastră a egalat performanta de anul trecut când am terminat pe podium,iar asta mă face foarte mândru. După aceste meciuri, cred ca puteam mai mult. Am pierdut locul doi în ultima secunda, când am fost egalați. Apoi, a urmat loteria penalty-urilor unde echipa cu jucători experimentați a câștigat. Cred că sunt statistici care indică forţa noastră ca echipă, chiar dacă am clacat pe final. Ne-am bătut de la egal la egal cu campionii de la Zimbrul Slobozia Conachi, unde am pierdut greu, scor 5-3, am câștigat fără drept de apel cu Voința Cudalbi, scor 6-1, și am pierdut cu Agrostar Tulucești victoria pe final”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

La turneul final, disputat la Sala Siderurgistul din Galați, gruparea din Ivești a avut și câteva absențe, motivate.

”Din păcate am avut câteva absențe față de lotul de la zona de la Tecuci, toți lipsind motivat, fiind reținuti la locul de muncă. În schimb, apreciem dăruirea celorlalți jucători care au luptat pana la final. Felicităm echipa campioană, precum și echipele din Tulucești și Cudalbi pentru prestație”, ne-a declarat președintele de la Gloria Ivești, Sebastian Bobocea.

Lotul Gloriei Ivești la zona de la turneul final a fost:

  • Portari: Robert Covîț, Nistor Tudosă;
  • Fundași: Iulian Ion, Gheorghe Iordache;
  • Mijlocași: Alexandru Sava , Liviu Nunu, Nicolae Toader, Remus Sprânceană;
  • Atacanți: Lucian Tiron, Alexandru Paraschiva.
  • Absenți: Marian Alecsandrescu, Emanuel Corozel, Spiru Cucu.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal