”Grig” și ”Boboc” se duelează pentru titlul de golgheter și la minifotbal

488

Cei mai buni marcatori din primul eșalon județean, Liga a IV-a, se luptă pentru supremație și în clasamentul marcatorilor din Campionatul de Minifotbal Galați.

Golgheterul la zi din Liga a IV-a, Adrian Grigoraș, este primul și în clasamentul golgheterilor de la minifotbal. Dacă în Liga a IV-a ”Grig” a marcat 21 de goluri în cele 13 etape scurse din tur, la minifotbal căpitanul studenților este mai productiv.

În cele 15 etape consumate din Campionatul de Minifotbal Galați, componentul celor de la Alex 2014, a marcat 56 de goluri, conform clasamentului afișat de Asociația de Minifotbal Galați.

Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La fel ca în campionatul Ligii a IV-a ”Grig” se duelează pentru supremație cu ”zimbrul” Constantin ”Boboc” Spînache. La minifotbal Boboc joacă pentru campioana Ajax Dulcisimo, și a marcat 35 de goluri în 15 jocuri din retur, față de cele 19 goluri înscrise în 13 jocuri din Liga a IV-a.

”Boboc” împarte poziția secundă din clasamentul marcatorilor de la minifotbal cu George Stoian, Viitorul în campionatul de minifotbal, Voința Cudalbi în Liga a IV-a.

Adrian Anastasie, M16, este pe patru în clasamentul marcatorilor de la minifotbal cu 31 de goluri, top 6 marcatori de la minifotbal este completat de Florin Lăutaru, cu 24 de goluri pentru Real la minifotbal, în Liga a IV-a Florin Lăutaru joacă pentru Unirea Braniștea unde a marcat de cinci ori în tur, și Iulian Năpârlică 22 de goluri pentru Ajax Dulcisimo la minifotbal și șapte goluri în Liga a IV-a pentru vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal