Hocheiștii de la CSMG nu au preferințe de adversari în play-off

538
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a obținut, de etape bune, calificarea în play-off-ul Campionatului Național de Seniori. Formația gălățeană și-a îndeplinit un prim obiectiv prin calificarea între primele patru și așteaptă împerecherea pentru semifinale.

În partea a doua a sezonului hocheiștii gălățenii ne-au declarat că nu au preferințe legate de adversar, indiferent de oponent CSM Galați își propune să meargă mai departe.

”Deja ne-am îndeplinit obiectivul. De acum trebuie să o luăm pas cu pas. La începutul sezonului obiectivul era clasarea pe locurile 1-4, deja suntem calificați în play-off. O luăm pas cu pas cu pas în continuare. Indiferent de ce adversar vom avea în play-off noi trebuie să luăm fiecare meci serios și să jucăm mai departe”, ne-a spus Ciprian Țapu.

Marius Mărcuș, colegul de linie al lui Ciprian Țapu, ne-a spus că este indiferent de adversar, mai ales că în acest sezon CSM Galați a învins toate celelalte trei echipe posibile a fi adversare în semifinale. ”Nu avem preferințe pentru play-off, până acum am bătut toate contracandidatele, sperăm să obținem ce ne trebuie”, ne-a declarat Marius Mărcuș.

Cătălin Berdilă, coleg de linie în defensivă cu Cipiran Țapu, a avansat o preferință pentru semifinale. ”Cred că toți adversarii posibili din play-off sunt puternici. Ei joacă și în Erste Liga, au foarte multe meciuri, după cum s-a văzut ritmul lor de patinaj este mult mai mare, dar noi încercăm să ne facem treaba. Cred că cel mai facil adversar ar fi echipa din Gheorgheni, asta ar însemna ca noi să fim pe locul unu și ei pe patru. Deocamdată ne gândim să luăm totul pas cu pas, meci cu meci, și vom vedea când va începe play-off-ul la ce nivel vom fi, și apoi, dacă se poate, să ne luptăm la titlu, de ce nu!”, ne-a spus Berdilă.

Altfel, cele două jocuri ale gălățenilor de la Gheorgheni, cu echipa locală ACSH, programate inițial pentru 2-3 martie, au fost amânate harghitenii sunt angrenați în play-off-ul Erste Liga. În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori CSM Galați este pe locul doi cu 75 de puncte, 28 de jocuri. Lider în CNS este Corona Brașov, 76 de puncte, 30 de jocuri, SC Miercurea Ciuc este pe 3 cu 74 de puncte, 33 de jocuri, harghitenii au o penalizare de 3 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal