Înfrângere fără set câștigat pentru CSU Belor

73

Nici cu CSM Lugoj, unul dintre cei mai accesibili adversari, conform clasamentului Diviziei A1, voleibalistele de la CSU Belor nu au reușit să câștige primul meci de la revenirea în prima ligă.

Echipa pregătită de Ileana Berdila a cedat cu scorul 0-3 jocul de pe teren propriu cu CSM Lugoj și a înregistrat a 12-a înfrângere consecutivă. Formația gălățeană a pus probleme doar în primul set, pierdut cu scorul 21-25. Lugojul a început mai bine meciul și a condus cu 6-8, 13-18, 15-18. Ana Maria Berdilă și Edina Selimovic au reusit un blocaj cu care au apropiat formația gălățean la două lungimi, scor 16-18. Sidney Page a contribuit cu un punct, iar CSU s-a apropiat la doar un punct 19-20. Șansa egalării a fost irosită de coordonatoarea Ramona Postea cu un serviciu direct în fileu. De la 19-21 Lugojul a sprintat spre câștigarea primului set.

În setul doi echipa oaspete s-a impus fără probleme 25-12, în timp ce în setul trei CSM Lugoj sa impus cu 25-17.

Cu excepția coordonatoarei Ioana Ștefu antrenoarea Ileana Berdila a folosit tot lotul înscris pe foaie, iar echipa de start a fost: Aria Andrieskaia, Sidney Page, Ana Maria Berdilă, Adriana Dudnic, Edina Selimovic, Ramona Postea, Violeta Stan – libero. Au mai jucat: Elitsa Barakova, Corina Vasilie, Emilja Popiordanska – libero

Pentru CSU Belor urmează meciul de la București, cu Dinamo, 23 februarie, urmând ca în jurul datei de 2 martie, formația gălățeană să joace pe teren propriu cu CSM București – campioana României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal