Marian Căpățînă, despre situația la zi de la FC Universitatea

433
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul executiv de la AFC Universitatea Galați, Marian Căpățînă, a vorbit despre situația la zi a singurului club de fotbal feminin din regiune.

  • Legat de reluarea pregătirilor pentru retur, Marian Căpățînă a spus: ”Reunirea echipei s-a făcut de mult, undeva după prima decadă a lunii ianuarie. Deocamdată în formulă restrânsă, asta ne cam afectează, pentru că, din motive obiective, nu avem la antrenamente aproape întreaga linie defensivă, este vorba de jucătoarele basarabence”.
  • Despre lotul prezent la antrenamente directorul executiv al clubului gălățean a declarat: ”Jucătoarele basarabence vor reveni în Galați undeva la sfârșitul acestei luni, nu insist asupra subiectului, sunt motive obiective, sunt angrenate și în diverse acțiuni de futsal. Am mai avut absentă o jucătoare foarte importantă, prin randamentul din tur, o absență motivată, Nina Anca, în rest am avut celelalte jucătoare de undeva din 8 ianuarie”.
  • Directorul executiv de la AFC Universitatea a vorbit și despre meciurile de pregătire ale ”panterelor negre”. ”Până acum au fost meciuri amicale de acomodare cu echipe de juniori din Galați, neavând formula completă este greu să tragem concluzii. Primul test cu adevărat relevant îl vom avea pe 16 februarie, când ne vom deplasa acolo unde ne sunt basarabencele din echipă, la Cahul, vom juca cu Maksimum Cahul pe 16 februarie. Acolo vom fi în formula completă, vom putea să vedem unde suntem în clipa de față. Suntem în discuții pentru un alt meci cu o echipă din Republica Moldova, încercăm să facem cât mai multe meciuri amicale”.
  • În ceea ce privește achizițiile pentru retur Marian Căpățînă a declarat: ”De transferuri deocamdată nu putem vorbi, din motive cât se poate de simple, nu știm ce sprijin vom beneficia din partea autorităților locale, nu știm ce buget o să avem, este greu să riști, să faci anumiți pași, până când nu știi exact pe ce bani te poți baza”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal