Meci imposibil pentru handbalistele de la CSM Galați

163

Echipa de handbal de la CSM Galați joacă două meciuri pe teren propriu în această săptămână. Miercuri, 13 februarie, de la ora 18.00, formația gălățeană va juca în Liga Florilor cu CSM București, iar duminică, 17 februarie, gălățencele vor susține meciul de debut în Cupa României cu Minaur Baia Mare.

În meciul de miercuri misiunea gălățencelor va fi aproape imposibilă. CSM București este campioana României, în ultimele patru ediții consecutive, iar recent a obținut calificarea în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Jocul se va disputa în cadrul etapei a XVI-a din LNHF, a treia din retur, și este abordat de CSM Galați de pe locul 13, ultimul, în clasament, 5 puncte, 14 jocuri. Chiar dacă au câștigat ultimul punct în urmă cu șase etape gălățencele au un punct mai puțin decât U Cluj-Napoca, echipa de pe locul 12, ultima poziție care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în Liga Națională.

Și adversarele de la CSM București au nevoie de toate punctele în meciul de la Galați. Pentru prima oară în ultimii ani formația bucureșteană are o contracandidată la titlu. În clasament CSM București este pe locul doi cu 39 de puncte, 14 jocuri, trei puncte mai puțin decât liderul SCM Râmnicu Vâlcea, singura echipă din LNHF care a învins gruparea bucureșteană în acest sezon.

Pentru meciul de miercuri intrarea generală va costa 5 lei, 20 de lei va costa un bilet la Sectorul B, iar rândul 1 de la Sectoarele A și C va costa 20 de lei. Un bilet la fotolii va costa 30 de lei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal