Meci în Covasna, cu Steaua, pentru CSM Galați

286

După cele patru puncte câștigate în dubla de la Galați cu SC Miercurea Ciuc, hocheiștii de la CSM Galați continuă parcursul în Campionatul Național de Seniori cu un joc la Târgu Secuiesc, pe terenul celor de la Steaua București, vineri, de la, ora 18.30.

Meciul din Covasna este ultimul din acest sezon cu formația bucureșteană și este abordat de CSM Galați de pe locul trei în clasament cu 72 de puncte din 27 de jocuri, în timp ce Steaua este pe cinci, primul sub locurile de paly-off, cu 30 de puncte din 31 de jocuri.

CSM Galați a învins Steaua în toate cele șase jocuri disputate în acest sezon. După 8-1, 9-3 și 8-3 în meciurile de la Galați, formația gălățeană a câștigat de două ori la Târgu Secuiesc, 7-4 și 9-1. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost la Cupa României, iar CSM s-a impus cu scorul 13-3.

În afara meciului cu Steaua hocheiștii de la CSM Galați mai au de disputat alte șapte jocuri. La 2 și 3 martie, sunt programate primele meciuri ale gălățenilor la Gheorgheni, cu cei de la ACSH, în datele de 11 și 12 martie, sunt programate două meciuri cu Corona, la Brașov, iar la 15 martie, CSM Galați primește replica pe teren propriu a brașovenilor.

Alte trei meciuri, unul la Miercurea Ciuc și unul la Galați, cu Sport Club, dar și un joc cu ACSH Gheorgheni, din Harghita, urmează să fie reprogramate de FRHG.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal