Neto este așteptat săptămâna viitoare la Galați

149
Foto: Facebok/Neto Caraúbas - Futsal

În pauza competițională gruparea gălățeană de Liga I United a anunțat un transfer răsunător, cel al brazilianului Neto Caraúbas, căpitanul echipei naționale de futsal clasic a Braziliei. Directorul executiv de la United, Cristi Ștefu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că brazilianul de 36 de ani va veni la Galați în cursul săptămânii viitoare.

Neto urmează să ajungă. Am încercat o procedură relativ nouă pentru Neto, să-l aducem direct viza de lungă ședere, iar asta ne-a îngreunat puțin. Am zis că decât să îl aducem aici, apoi să stăm cu el pe drumuri la Ambasada din Bulgaria, sau să căutăm să rezolvăm problema, mai bine mai așteptăm puțin, să îl lăsăm să își rezolve probleme acolo în Brazilia, și să vină aici cu dreptul de joc direct. Fiind prima dată când procedăm astfel, nu ne așteptam nici noi să dureze atât de mult, speram să îl avem cu o săptămână două în urmă la antrenamente, dar am încredere că săptămâna viitoare va fi la echipă. Nu știu în ce măsură va fi disponibil de joc, în ideea că nu s-a antrenat cu echipa, dar va fi lângă noi cu siguranță”, a spus Cristi Ștefu.

Altfel, după meciul de Cupă de luni, United joacă pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, Liga a II-a, formația gălățeană va juca sâmbătă, 16 februarie, pe teren propriu, de la ora 18.30, cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc. Jocul de futsal va începe după meciul fetelor de la CSU Belor din Divizia A1 cu CSM Lugoj.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal