Pregătiri intense pentru retur la Zimbrul Slobozia Conachi

352

Câștigătoarea primelor două trofee stagionale din fotbalul județean gălățean, Zimbrul Slobozia Conachi, este aproape gata cu pregătirile pentru partea a doua a returului Ligii a IV-a.

La finale săptămânii trecute formația din Slobozia Conachi s-a deplasat la Ivești pentru un test cu formația locală. ”Am jucat un meci amical la Ivești. Am câștigat cu scorul 3-1 sau 4-1, nu contează scorul, a fost un meci de pregătire”, ne-a spus Florin Anghel, antrenorul din tur al ”zimbrilor”, din acest retur Florin Anghel este directorul tehnic al vicecampionilor.

Primul meci oficial din anul 2019 va fi jucat de formația din Slobozia Conachi în Cupa României. Duminică, de la ora 12.30, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul celor de la Avântul Vânători în faza optimilor din Cupa României. La fel ca în sezoanele trecute ”zimbrii” își propun un parcurs cât mai lungă în competiția KO. ”Prima dată trebuie să trecem de Avântul Vânători, apoi să vedem ce ne vor rezerva sorții. Noi vrem să ajungem cât mai sus în Cupă”, ne-a spus Florin Anghel. În ultimele două ediții ”zimbrii” au jucat de două ori finala Cupei, una dintre ele câștigată, cu Unirea Braniștea (în urmă cu două sezoane), cealaltă pierdută cu CSU ”Dunărea de Jos”.

Legat de lupta la titlu în Liga a IV-a Florin Anghel ne-a declarat că cel mai probabil campioana se va decide în meciul direct dintre primele două clasate. ”Mai este de jucat în campionat, vedem ce va fi la meciul direct dintre cele două echipe, noi și Universitatea, sperăm că va fi bine”, ne-a spus Florin Anghel.

După ce s-au disputat meciurile din tur Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi cu 35 de puncte, două puncte mai puțin decât CSU ”Dunărea de Jos”, echipa de pe primul loc. În etapa a XIV-a, prima din retur, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Avântul Drăgănești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal