Pregătiri pentru retur la Zimbrul Slobozia Conachi

262

Viceliderul Ligii a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție organizată în sală de AJF Galați în pauza dintre tur și retur.

Turneul a fost folosit de formația din Slobozia Conachi ca etapă de pregătire pentru partea a doua a campionatului Ligii a IV-a. Până la startul sezonului de primăvară, programat în jurul datei de 3 martie, cu o etapă de Cupa României, formația din Slobozia Conachi urmează să dispute și câteva meciuri amicale la date și cu adversari ce urmează să fie stabilite.

”Deocamdată nu avem stabilite meciuri amicale, de pregătire. Încercă m să ne ”strecurăm” și noi pe terenurile din Galați, pentru două-trei meciuri amicale. După cum știți terenurile din Galați sunt foarte aglomerate în această perioadă”, ne-a spus Florin Anghel antrenorul echipei în prima parte a campionatului.

Legat de lotul cu care Zimbrul Slobozia Conachi va aborda returul, oficialul formației din Slobozia Conachi a declarat: ”Suntem în discuții cu mai mulți jucători, transferurile lor vor fi anunțat la momentul oportun”, ne-a spus Florin Anghel.

Conform lui Florin Anghel pentru partea a doua a sezonului banca tehnică a ”zimbrilor” s-a consolidat cu venirea lui Sandu Cernat,fost jucător la Oțelul, din postura de antrenor, în timp ce Florin Anghel va fi director tehnic.

După prima parte a campionatului Ligii a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi în clasament cu 37 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul CSU ”Dunărea de Jos”. În prima etapă din retur Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Avântul Drăgănești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal