Steaua și Dinamo – adversarele gălățenilor în cuplaj, sâmbătă, la Polivalentă

193

Două dintre echipele de seniori de la CSM Galați, CSM Arcada și CSM Phoenix CSU vor juca sâmbătă, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea

De la ora 17.00, CSM Arcada va juca în etapa a XIII-a din Divizia A1 cu cei de la Steaua București. CSM Arcada este pe locul trei în clasament cu 22 de punte, nouă puncte mai puțin decât primele două clasate VM Zalău și SCM Craiova.

Pentru a se menține în cursa de recuperare a deficitul față de cele două echipe din fruntea clasamentului, gălățenii au nevoie de toate cele trei puncte în jocul de sâmbătă, mai ales că VM Zalău și SCM Craiova se vor întâlni în meci direct tot sâmbătă. Meciul tur a fost câștigat de Arcada cu scorul 3-1.

Imediat după meciul de volei, de la ora 19.30, echipa de baschet CSM Phoenix CSU va juca cu Dinamo, un meci important pentru menținerea șanselor de calificare în play-off-ul LNBM.

CSM Phoenix CSU este pe patru în Grupa Galbenă din LNBM cu 1/1 la general, în timp ce Dinamo Știința, echipă ce în prima fază a jucat în prima grupă valorică, este pe doi cu 2/0, după victoriile de la Constanța și de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

5 lei intrarea la cuplaj

Pentru cele două jocuri intrarea se va face pe bază de bilet. Prețul va fi de 5 lei, intrarea generală, și va fi valabil la cele două jocuri ale cuplajului. Organizatorii vor pune în vânzare bilete cu prețul de 30 de lei la fotolii, iar la rândul 1, sectoarele A și C, prețul este 20 de lei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal