Țapu și Mărcuș, despre victoria cu Ciucul

468
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus în al doilea meci al dublei cu SC Miercurea Ciuc de la Galați. Formația gălățeană a trecut de harghiteni cu scorul 7-4, după un parțial 3-0 în ultima repriză.

Legat de victoria cu harghitenii fundașul Ciprian Țapu a spus: ”A fost un meci foarte greu, ne așteptam la asta, Ciucul este o echipă foarte bună, a jucat deja în jur de 70 de meciuri. Noi încercăm să ținem pasul cu ei în continuare până la capăt. Mai avem multe meciuri de jucat, toate meciurile rămase de jucat sunt cu echipele tari, nu mai avem meciuri ușoare în afară de cel de vineri cu Steaua, dar nici acela nu pot să spun că e chiar atât de ușor”.

Despre posibilul obiectivul din partea a doua a sezonului și obiectivul din play-off Ciprian Țapu a spus: ”Noi trebuie să o luăm pas cu pas, deja ne-am îndeplinit obiectivul. La începutul sezonului obiectivul era clasarea pe locurile 1-4, deja suntem calificați în play-off. O luăm pas cu pas cu pas în continuare. Indiferent de ce adversar vom avea în play-off noi trebuie să luăm fiecare meci serios și să jucăm mai departe”.

Despre victoria cu SC Miercurea Ciuc a vorbit și Marius Mărcuș: ”Am pregătit meciul cu foarte multă muncă și abia așteptam să batem și noi liderul, anul ăsta cel puțin. După meciul cu Steaua sper să depășim în clasament formația din Miercurea Ciuc”.

Marius Mărcuș ne-a declarat că nu are preferințe de adversar în play-off, mai ales că în acest sezon CSM Galați a învins toate contracandidatele. ”Nu avem preferințe pentru play-off, până acum am bătut toate contracandidatele, sperăm să obținem ce ne trebuie”, a spus Mărcuș.

După cele patru puncte câștigate în dubla cu SC Miercurea Ciuc hocheiștii de la CSM Galați sunt pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național cu 72 de puncte din 27 de jocuri.

SC Miercurea Ciuc conduce în Campionatul Național de Seniori cu 76 de puncte, 32 de jocuri, Corona Brașov este pe doi cu 74 de puncte, 29 de jocuri, iar ACSH Gheorgheni ocupă ultimul loc de play-off cu 48 de puncte din 28 de jocuri.

Pentru CSM Galați urmează meciul de la Târgu Secuiesc, cu Steaua, vineri, 22 februarie, ora 18.30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal