Top 10 LNBM – obiectivul CSM Phoenix CSU în acest sezon

95

Formată cu puțin timp înaintea începerii sezonului, formația gălățeană de baschet CSM Phoenix CSU a depășit toate așteptările după ce a câștigat Grupa Valorică C din LNBM, cu o serie de 17 victorii consecutive.

În partea a doua a sezonului formația gălățeană se luptă cu granzii Steaua și Dinamo, dar și cei de la Volntari, pentru accederea în play-off, locurile 1-8.

Șeful secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu, a anunțat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, obiectivul formației gălățene în acest sezon.

”Obiectivul nostru, cu care am plecat la drum, care oricum părea nerealizabil, era clasarea undeva pe locurile 9-12. În continuare cred că tot aici suntem la momentul actual. Să spunem că poate ne dorim acum să fim în primele zece echipe ale campionatului”, a spus Florin Atanasiu.

Dacă nu va reuși calificarea în play-off-ul 1-8, formația gălățeană va juca pentru stabilirea locurilor 9-16. ”Se va face și un play-off la nivel de 9-16, noi vrem să fim în primele zece echipe ale României. Un obiectiv care nu părea realizabil, dar noi asta ne propunem. Asta facem odată să intrăm în play-off, locurile 1-8, sau să jucăm în play-off 9-16, să jucăm finala acelui play-off”, a declarat Florin Atanasiu la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

Altfel, după ce s-au disputat patru etape din faza a II-a LNBM CSM Phoenix CSU este pe locul patru în clasamentul Grupei Galbene cu 2/2 la general. Dinamo conduce grupa cu 4/0, urmată de CSO Voluntari și Steaua, ambele cu 3/1.

Pentru CSM Phoenix CSU următorul meci de pe teren propriu este programat în jurul datei de 2 martie, cu CSO Voluntari, în ultima etapă din turul grupei galbene.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal