Transfer surpriză al studenților

771
Foto: Prosport.ro
Foto: Prosport.ro

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, profesorul Cătălin Savu, a anunțat ultimul transfer al studenților din această iarnă.

”Surpriza noastră, pe care o spunem în premieră, este venirea lui Sorin Frunză, fost campion cu Unirea Urziceni. Jucător cu meciuri în Champions League și naționala României. A fost atras de proiectul nostru, i-am prezentat perspectivele și s-a alăturat proiectului”, a spus Cătălin Savu.

Fostul jucător al Oțelului va avea rol de lider în echipa studenților, în perspectiva meciurilor decisive din returul Ligii a IV-a și de promovare în Liga a III-a. ”Mai are ceva probleme de rezolvat, iar în finalul lunii martie, începutul lui aprilie, se va alătura la antrenamentele echipei. Sperăm să fie acea piesă lipsă din puzlle-ul nostru, jucătorul cu foarte mare experiență care să știe să impună ritmul echipei și să-i facă pe cei din jurul lui, în special pe cei tinerei, să joace dezinvolt, să treacă peste tracul și tema unui meci de baraj sau unui meci cu miză. Atunci când ai lângă tine un jucător care dă încredere, care a jucat nenumărate meciuri cu miză, este un real câștig”, a încheiat profesorul Savu, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

Sorin Frunză, 40 de ani, a jucat în cariera lui pentru: Oțelul, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Rapid București – toate în Liga I, dar și pentru FCM Dunărea, Cimentul Fieni, Politehnica Timișoara, Jiul Petroșani, Dacia Unirea Brăila în ligile secunde. Ultima achiziție a studenților a jucat în Liga Campionilor cu Oțelul și Unirea Urziceni.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal