United continuă fără înfrângere în propriul fief

129

Vicecampionii de la United continuă parcursul fără înfrângere din jocurile de pe teren propriu. În etapa a 15-a, din cele 18 ale sezonului regulat, formația gălățeană a învins cu scorul 4-2, la pauză 3-0, FK Odorheiu Secuiesc, una dintre echipele incomode ale Ligii I.

Tudose a deschis scorul în minutul 8, cu o minge ”liftată” peste Grigoraș, portarul harghitenilor. Peste patru minute antrenorul jucător Ignat a dublat avantajul, după o pasă primită în fața porții de la Daniel Araujo. După ce Mini Stoica a irosit șansa lui 3-0, în minutul 13, mingea s-a scurs prima fața porții, iar Crăciun a trimis puțin pe lângă, acrobatic pe spate din marginea careului, în minutul 18, Florin Ignat i-a întors serviciul lui Daniel Araujo, iar brazilianul a marcat pentru 3-0, scorul după primele 20 de minute.

Harghitenii au început cu fly-goalkeeper partea secundă, au fixat în mai multe momente formația gălățeană în propriul careu, iar la opt minute de la reluare Szecsi Barna a redus din diferență, gol marcat la vinclul porții lui Welington, după un șut din marginea careului. Poarta lăsată liberă de harghiteni a fost încercată în mai multe rânduri de United, Ignat, Araujo, dar ambii au trimis pe lângă. United le-a oferit și câteva emoții spectatorilor prezenți la sală. În minutul 32, oaspeții s-au apropiat la 32, gol marcat din lovitură liberă de Manya Szabolcs, în urma unui henț al lui Lașcu. Avantajul de un singur gol nu a rezistat prea mult pe tabelă, imediat antrenorul Florin Ignat, servit de Daniel Araujo, a driblat portarul de conjunctură al oaspeților și a stabilit scorul final 4-2.

  • United: Welington Da Silva – portar;
  • Kailon Borges, Ovidiu Tudose, Andrei Crăciun, Andrian Lașcu;
  • Viorel Cojoc, Daniel Araujo, Mimi Stoica, Octavian Cireș, Florin Ignat;
  • Ionuț Păduraru, Cosmin Petică -rezerve.
  • Antrenori: Florin Ignat, Alexandru Tănăsilă.

În clasamentul al zi din Liga I United este pe locul doi cu 34 de puncte, la egalitate cu liderul Imperial Miercurea Ciuc. Pentru meciul din Cupa României de la Buzău, cu Gloria, 24 februarie, urmând ca în Liga I să joace în jurul datei de 2 martie, la Timișoara cu Informatica.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal