United – victorie pentru încredere cu FK Odorhei

93

După calificarea cu emoții în faza sferturilor de finală din Cupa României, vicecampionii de la United au învins cu scorul 4-2 FK Odroheiu Secuiesc în Liga I, succesul cu formația harghiteană, una dintre echipele incomode din campionat, fiind caracterizat drept unul care dă încredere pentru viitoarele meciuri gălățenilor.

Antrenorul Florin Ignat, autorul unui gol, s-a declarat mulțumit de atitudinea echipei după meciul de Cupă din Covasna. ”Ne-am așteptat să fie un meci greu, din păcate am avut în repriza a doua un moment în care am făcut exact ce nu trebuia, dar sunt bucuros în primul rând pentru schimbarea de atitudine față de ultimul meci. Sper să continuăm pe aceeași linie, să câștigăm și următorul meci, de la Buzău, din Cupă, și să intrăm în final four”, a spus Florin Ignat.

Ultimul sosit la formația gălățeană, brazilianul Daniel Araujo, a anunțat că a venit la Galați pentru a câștiga titlul cu United. ”A fost un joc destul de greu, cu o echipă de tradiție din România, sunt mulțumit de rezultat și pentru golul marcat. Am venit la Galați să câștig campionatul, așa cum am făcut și la Timișoara, sunt pregătit pentru asta”.

Mimi Stoica, o altă achiziție a clubului gălățean în această iarnă, a declarat că victoria cu FK Odorheiu Secuiesc oferă încredere echipei. ”A fost un joc bun, spectaculos, ne bucurăm că am reușit să câștigăm, aveam nevoie de victorie pentru încredere. Sper să creștem în evoluție de la meci la meci, avem șanse destul de bune la titlu, depinde doar de noi”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal