”Victoria din Cupă ne dă mare încredere” – Vali Costea

120

Handbalistele de la CSM Galați au câștigat primul meci din 2019, scor 24-22, victorie cu care au obținut calificarea în faza optimilor de finală din Cupă.

Antrenorul de la CSM, Vali Costea, a declarat la final că victoria cu formația din Baia Mare este un imbold de încredere pentru formația gălățeană în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Fetele s-au mobilizat la fiecare meci, mă bucură că am câștigat. Victoria asta ne dă mare încredere pentru viitor, chiar dacă această competiție, Cupa României, nu a fost un obiectiv pentru noi, dar mă bucur pentru fete că au muncit”, a spus Vali Costea.

”Cred că am scos și foarte multe minge pe faza de apărare, noi știam că o să avem un meci foarte greu, cu o echipă forte bună, dar, am zis să luptăm și dacă o să câștigăm de ce nu, noi să fim sănătoase, mă bucur că ne-am calificat mai departe în Cupa României”, a spus despre victoria cu Baia Mare portarul Elena Șeraban.

Pe loc de retrogradare din Liga Națională, Vali Costea a declarat că speră în salvare. Tehnicianul gălățean și-a exprimat speranța ca până la finalul sezonului speranța ca nici una dintre fete să ne se mai accidenteze, în caz contrar va fi nevoit să apeleze la junioare.

”La lotul pe care îl am nimeni nu mai crede nimic, eu cred în continuare în ele, sunt convins că vor da totul să putem să ne îndeplinim obiectivul. Se poate, după cum știți meciul de campionat cu Baia Mare l-am pierdut la un singur gol. Ideea este că nu știu ce să mă fac, stau cu teamă de la meci la meci, dacă se mai accidentează una-două jucătoare, ferească Dumnezeu, atunci chiar nu o mai am cu cine juca, o să fiu forțat să joc cu junioarele. Asta e situația la momentul de față”, a încheiat Vali Costea

Portarul Elena Șerban a declarat că în lupta pentru evitarea retrogradării un meci foarte important va fi cel de la Cluj-Napoca, cu U.

”Contează foarte mult meciul de la Cluj, sperăm să luăm cele trei puncte acolo în deplasare. Mai avem și alte meciuri importante, mai este și meciul cu Slatina, și sperăm să ne salvăm să terminăm cu fruntea sus. O să fie un meciuri foarte grele și cu Slatina, sper din tot sufletul să luptăm cum am făcut-o în meciul de duminică și să terminăm cu fruntea sus”, a declarat Elena Șerban.

CSM Galați este pe locul 13 în Liga Națională, singura poziție care la finalul sezonului retrogradează în Divizia A. Formația gălățeană are 5 puncte, un punct mai puțin decât U Cluj, locul 12. Pentru CSM Galați urmează jocul de pe teren propriu cu Corona Brașov, 23 februarie, ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal