Victorie concludentă pentru CSM Galați

548
Foto: Sportul Ilustrat

Hocheiștii de CSM Galați își păstrează invincibilitatea în jocurile de pe teren propriu și după ce au epuizat meciurile din sezon cu una dintre echipele ”grele” ale campionatului ACSH Ghoergheni. Formația gălățeană s-a impus la final cu scorul 6-3, după ce au revenit de la 0-1 și 1-2.

CSM Galați a intrat în avantaj, scor 3-2, după prima repriză. Harghitenii au deschis scorul rapid, minutul 4, gol marcat în superioritate numerică de Attila Goga – fostul jucător de la Dunărea. Doar 14 secunde au stat harghitenii în avantaj, Fefelov, a egalat imediat, șut de la distanță din centru. Formația din Gheorgheni a marcat și pentru 2-1, tot în superioritate numerică, Albert Zagidulin a egalat la doi la cinci minute distanță. În finalul reprizei de debut, cu 7.32 minute rămase de jucat, gălățenii au întors rezultatul, Kiricenko a trecut echipa gălățeană în avantaj, scor 3-2, Kircienko a ratat și șansa desprinderii gălățenilor în ultimul minut al treimii.

Formația gălățeană s-a menținut la conducere și în treimea secundă, încheiată la egalitate, scor 1-1. Albert Zagidulin a distanțat CSM-ul la 4-2, șut din lateral de la distanță, gol marcat în superioritate numerică, gruparea din Gheorgheni a revenit în joc, cu patru minute înainte de a doua pauză, gol marcat în superioritate numerică la fel ca precedentele două.

În ultima parte au marcat doar hocheiștii de la CSM, chiar dacă în final au jucat 1.10 minute în dublă inferioritate numerică. După ce Anton Butochnov a trimis în bară, Alexandr Neznamov a distanțat CSM-ul la 5-3, iar Kiricenko la patru minute distanță a stabilit scorul final. Până la finalul jocului cele două echipe au mai trimis pucul în bară, iar portarul Popa a ținut poarta ”închisă” chiar și în momentele de dublă inferioritate numerică.

 CSM Galați:

  • Alexandru Popa, Beres Szilard (rezervă)  – portari;
  • Denys Petrukhno, Evgeny Yemelyanenko, Alexandr Neznamov, Denys Zabludovscky, Albert Zagidulin;
  • Hildebrand Szabolcs, Mikhail Rybalko, Alexei Baskov, Igor Fefelov, Vitali Kiricenko;
  • Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu, Anton Butochnov, Adrian Irimia, Pal Zsombor, Marius Mărcuș;
  • Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

CSM Galați este pe locul doi în clasament cu 68 de puncte din 25 de jocuri, trei puncte mai mult, și un joc în minus față de echipa de pe locul doi Corona Brașov. SC Miercurea Ciuc conduce în Campionatul Național de Seniori cu țase puncte în plus față de CSM, dar și cinci jocuri mai mult disputate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal