Victorie de trei puncte pentru CSM Arcada cu Steaua

111

Echipa masculină de volei CSM Arcada Galați a câștigat al doilea meci din returul Diviziei A1 masculine. La fel ca în jocul de săptămâna trecută, cu cei de la CSM Câmpia Turzii formația gălățeană s-a impus in minimum de seturi, scor 3-0, și în jocul cu cei de la Steaua.

Arcada s-a impus în primul set cu 25-16. După un început echilibrat formația gălățeană s-a desprins la patru lungimi, scor 8-4, după asul lui Borovnjak, primul serviciu as din meci. Steaua a opus ceva rezistența în finalul setului. Steliștii au salvat trei mingi de set, Sergiu Stancu a oprit seria oaspeților cu un time-out, iar la reluare Vlad Cuciureanu a închis setul.

Steaua a pus probleme în al doilea parțial doar în debutul setului. După ce au revenit de la 0-2, oaspeții s-au instalat la conducere, scor 4-2. Arcada a egalat și s-a distanțat la 10-5 după un punct al lui Borovnjak. Formația gălățeană s-a menținut la conducere pe tot parcursul parțialului: 18-11, 21-15, iar în final s-a impus cu 25-18.

Ultima secvență de jos s-a disputat după același scenariu ca precedentele două. Arcada s-a desprins la 12-8, Steaua s-a apropiat la 14-12, Sergiu Stancu a intervenit cu un time-out, întreruperea a fost benefică, la reluare gălățenii s-au distanțat la 18-12, avans decisiv pentru gruparea gălățeană să nu mai fie ajunsă de cei de la Steaua.

CSM Arcada: Ivan Mihalaj, Ivan Raic, Ivan Borovnjak, Angel Perez, Vlad Cuciureanu, Milos Terzic, Arnel Caberrra – libero. Au mai jucat: Jose Carrasco, Alexandar Kullo, Liviu Cristudor, Julian Bissette. Antrenor: Sergiu Stancu.

În urma jocurilor din etapa a XIII-a, a doua din retur, CSM Arcada se menține pe locul trei cu 25 de puncte, din 12 jocuri, 9 puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc VM Zalău. Formația sălăjeană a învins în etapa a doua din retur, scor 3-1, SCM Craiova, echipa de pe locul doi.

Pentru CSM Arcada urmează un nou meci pe teren propriu, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18.00, cu Știința Explorări Baia Mare, în etapa a patra din retur. În a treia etapă a returului, 6 februarie, CSM Arcada stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal