Victorie importantă pentru CSM Phoenix CSU la Constanța

155

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați își păstrează șansele de accedere în play-off-ul Ligi Naționale. Formația gălățeană a câștigat al doilea meci disputat în deplasare în Grupa Galbenă. Gălățenii s-au impus cu scorul 79-62, la Constanța, pe terenul celor de la ABC Athletic.

La fel ca în precedentele jocuri din acest sezon formația gălățeană a început mai greu meciul și a cedat primul parțial cu scorul 15-10. Secvența secundă a fost începută de gălățeni cu un parțial 13-0 cu care au trecut la conducerea jocului. La pauza mare gruparea gălățeană a intrat în avantaj, scor 39-27. La reluare CSM Phoenix CSU a cedat sfertul trei cu scorul 13-22, iar înaintea sfertului decisiv gălățenii mai aveau avans doar de trei puncte. Echipa din Constanța s-a ținut aproape de gălățeni în debutul ultimei secvențe. Chiar dacă Vlad Corpodean a desprins CSM Phoenix CSU la 5 puncte, gazdele au replicat și au revenit la o posesie cu 7 minute înainte de final. În decurs de un minut gălățenii au marcat o triplă, prin Miller, o dublă prin Dordevic, și două libere, Miller, cu care s-au desprins la +10 avans decisiv.

Cu 22 de puncte marcate Phillip Miller a fost cel mai bun marcator de la CSM Phoenix CSU. Miller a fost secundat de conaționalul său Mark Dorris cu 20 de puncte. Ceilalți marcator de la CSM Phoenix CSU au fost: Vlad Corpodean 12p, Marko Perovic 10p, Nebojsa Dukity 8p, Vladimir Dordevic 4p, Dorde Dzeletovic 3p.

CSM Phoenix CSU este pe locul 4 în clasamentul Grupei Galbene cu 2/2 la general. După o pauză în care echipa națională va juca cu Macedonia, CSM Phoenix va juca următorul meci pe teren propriu, 2 martie, cu liderul la zi din Grupa Galbenă CSO Voluntari 3/1 la general.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal