Victorii amicale pentru vălmăreni

298

Liderul detașat din Liga a V-a se pregătește pentru returul celui de la doilea eșalon județean. Pauza lungă de iarnă este acoperită de formația vălmăreană cu o serie de jocuri amicale, conform antrenorului echipei Gheorghiță Popa.

  • Primul amical a fost susținut de vălmăreni pe data de 9 februarie, cu cei de la ACS Lascăr Schela, colegă de eșalon în Liga a V-a, pe stadionul Dunărea, iar scorul a fost 8 – 0 pentru Avântul Valea Mărului.
  • În data de 13 februarie, vălmărenii au jucat pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul, cu juniorii A de la Suporter Club Oțelul, antrenori Sorin Haraga și Sorin Târrâlă, iar formația din al doilea eșalon județean s-a impus cu scorul 3-1.
  • Cel mai recent meci de pregătire a fost disputat de Avântul Valea Mărului duminică, 17 februarie. A fost și cel mai relevant, formația pregătită de Gheorghiță Popa s-a impus cu scorul 3-1, în jocul de la Tecuci, cu echipa de Liga a IV-a, Victoria Tecuci.

În perioada următoarea gruparea vălmăreană își propune să mai joace câteva meciuri de pregătire, primul la mijlocul săptămânii, iar al doilea duminică, la Valea Mărului, asta în funcție de disponibilitatea adversarilor.

Avântul Valea Mărului conduce în Liga a V-a cu maximum de puncte, 12 victorii, cu 11 puncte avans față de echipa de pe locul doi. În prima partidă oficială din 2019 Avântul Valea Mărului va juca pe teren propriu cu Juventus Toflea, Liga a IV-a, în optimile Cupei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal