Volei și futsal, sâmbătă, în cuplaj la Polivalentă

390

La Sala Sporturilor Dunărea sâmbătă, 16 februarie, se va disputa al treilea cuplaj al anului, de data această cu meciuri de volei feminin și futsal.

De la ora 16.30, echipa feminină de volei CSU Belor va susține primul meci pe teren propriu după o perioadă de o lună. Formația pregătită de Ileana Berdilă va juca cu CSM Lugoj în etapa XIV-a din campionatul Diviziei A1.

Meciul cu Lugojul este o primă oportunitate pentru formația gălățeană de a-și adjudeca prima victorie de la revenirea în Divizia A1. “Aşteptăm Lugojul, aşteptăm Clujul. Eu zic că sunt două meciuri abordabile, vreau să mă gândesc la victorie pentru că este posibil. Ar fi păcat să nu credem că putem învinge. Nu contează scorul, important este să aducem primele puncte în clasament, astfel încât să ne ridicăm uşor moralul”, a spus Anamaria Berdilă.

Formația din Lugoj este pe locul 6 în clasament cu cu 11 puncte din 11 jocuri, în timp ce formația gălățeană este pe 8, rămas ultimul după retragerea celor de la Agroland Timișoara și excluderea Penicilinei Iași.

După jocul din fetelor de la CSU Belor, de la ora 18.30, vicecampionii de la United vor acapara parchetul pentru disputa cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc.

Chiar dacă sunt pe locul șase în clasamentul la zi din Liga I, harghitenii sunt un adversare greu de învins. În primul joc din acest an cei de la FK au demonstrat asta prin remiza, scor 4-4, de pe teren propriu cu Autobergamo Deva.

United este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I cu 31 de puncte din 14 jocuri, al egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Imperial Miercurea Ciuc. După rezultatele înregistrate pe teren formația gălățeană este liderul Ligii I, United 34 de puncte, Deva 33, dar sezonul a fost început de formația gălățeană cu o depunctare de trei puncte dictată de FRF.

La meciul de volei intrarea va fi liberă, în timp ce la jocul celor de la United accesul se va face pe bază de bilet, cu 5 lei prețul tichetului de intrare la meci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal