Adrian Irimia: Să terminăm pe primul loc, ăsta este obiectivul nostru

652

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut, scor 1-5, jocul de pe teren propriu cu Corona Brașov. Despre înfrângerea cu formația din Brașov, căpitanul de la CSM Galați, Adrian Irimia, a spus:

”Din păcate ei au adoptat alt stil de joc, noi ne așteptam să joace altceva și cred că ne-au luat prin surprindere la început. Au marcat rapid, noi nu am reușit să marcăm, a fost și o greșeală la 2-0, cu o eliminare pentru noi neacordată, s-a făcut 3-0, și cred că acolo s-a rupt meciul.

Nu știu cât a contat schimbarea antrenorului cât au contat pentru noi toate mizeriile făcute de conducerea lor și toate încercările lor de a ne destabiliza. Jucătorii și suporterii lor nu au nicio vină”, a spus Adrian Irimia.

Legat de partea a doua a campionatului play-off, și de adversarul potențial căpitanul formației gălățene a spus: ”Nu avem nicio preferință, noi mai avem șanse să terminăm pe primul loc, ăsta este obiectivul nostru, al vestiarului. Avem trei meciuri la Gheorgheni, ne dorim să le câștigăm pe toate și să urcăm pe primul loc”, a încheiat Adrian Irimia.

De partea cealaltă Daniel Trancă, Corona Brașov, a declarat că a fost o victorie importantă pentru formația brașoveană. ”A fost un meci reușit pentru noi, important este că am luat cele trei puncte. Echipa a jucat bine cu noul antrenor, asta e cel mai important. Câteodată contează schimbarea de antrenor, dă un plus echipei, iar în seara asta a reușit. Nu contează cu cine vom juca în play-off, indiferent cu cine picăm noi trebuie să câștigăm toate meciurile”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal