Amicalul cu Brăila, meciul de referință al studenților în perioada de pregătire

137
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa Universității ”Dunărea de Jos”, liderul din Liga a IV-a, a fost foarte activă în perioada de pregătire. Formația pregătită de profesorul Cătălin Savu a jucat o serie de meciuri amicale cu echipe din Liga a III-a și chiar a II-a. Despre jocurile din perioada de pregătire a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul studenților Cătălin Savu.

”Am vrut să înfruntăm adversari puternici, pentru că așa va fi și în campionat derby-ul cu Slobozia și dacă vom ajunge la baraj dubla de la baraj. Am vrut să vedem exact unde ne aflăm la acest moment, să știm dacă mai avem nevoie de întăriri sau nu. Dar cum au răspuns băieții, dacă vom reuși să promovăm cred că vom avea nevoie doar de juniori, pentru că trebuie să avem trei juniori în teren”.

Legat de meciul de referință profesorul Cătălin Savu a spus: ”Meciul cu Dacia unirea Brăila, echipă de Liga a II-a, câștigat cu 4-0. Pot să spun că au scăpat ieftin, dar în toate meciurile am foarte jucat bine. Chiar dacă am luat bătaie de la Făurei, am schimbat toată echipa, am oferit șanse tuturor jucătorilor să joace. Am schimbat echipa la pauză, până s-au așezat, au apărut și greșelile individuale. Râmnicu Sărat ne-a bătut dintr-un penalty, Râmnicul care sunt mult mai puternici decât în tur. Cu Lieștiul am condus de două ori, a fost 2-2 la pauză, am pierdut 2-3 pe final. Cu Focșaniul am făcut 1-1, am condus cu 1-0, am fost egalați, meciul a fost influențat și de starea vremii. Au fost meciuri bune, apreciate de toată lumea. Sunt meciuri amicale, sper să confirmăm și în meciurile oficiale, când apare miza”, a încheiat Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal