Au dominat, dar n-au câștigat

496

Hocheiștii de la CSM Galați au suferit prima înfrângere la scor din actuala ediție de campionat. Formația gălățeană a cedat la un scor mult prea dur, 1-5, jocul de pe teren propriu cu Corona Brașov, după un joc în care gălățenii au dominat, dar nu au avut luciditate în fața porții.

La prima pauză formația din Brașov a intrat în avantaj, scor 1-0, gol marcat de oaspeți în minutul 3. În minutul 11 al treimii secunde formația din Brașov s-a desprins la 3-0 după golul marcat și debutul treimii secunde, minutul 5, și cel din minutul 11.

Denis Zabludovscky, în superioritate numerică, a apropiat CSM Galați la două lungimi, cu patru minute înainte de a doua pauză, dar Corona s-a desprins la 4-1 cu un minut și jumătate înainte de pauză a doua.

În finalul reprize a doua/începutul ultimei treimi, după o bătaie tactică între Pal Zsombor și unul dintre jucătorii de la Brașov, CSM Galați a beneficiat de două minute de dublă superioritate numerică, 3 contra 5, în care putea reveni în joc.

Gălățenii nu au speculat dubla superioritate, iar tabela a fost închisă de formația din Brașov cu un minut înainte de final.

Raportul șuturilor, conform statisticii oficiale, le este favorabil gălățenilor 18-16. Neznamov, Petrunkho, Zablodovscky, Baskov, singur cu portarul brașovenilor, au fost cei mai insistenți în fața porții brașovene, dar fără succes, astăzi.

În jocul de astăzi formația din Brașov a fost condusă de pe banca tehnică de cuplul de antrenori Julius Penzes-Marius Trandafir, slovacul, fost antrenor la Dunărea chiar cu Marius Trandafir în echipă, a preluat echipa din Brașov cu câteva ore înainte de meci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal