Avântul Vânători U19 continuă victoriile la scor în Liga a IV-a

255

După 9-0 cu Gloria Ivești, în prima etapă a returului, liderul din Liga a IV-a U19, Avântul Vânători, s-a impus la scor și în a doua etapă a returului.

Liderul neînvins din Liga a IV-a U19 a jucat pe terenul celor de la Voința Cudalbi, în etapa a XV-a și s-a impus cu scorul 8-0.

Contracandidata formației din Vânători, Victoria Tecuci, s-a impus în a doua etapă din retur cu scorul 3-0, pe teren propriu, în fața celeilalte echipe victoria din Liga a IV-a U19 Victoria Independența.

În celelalte jocuri ale etapei a XV-a: Quantum Club Galați a învins Muncitorul Ghidigeni cu scorul 9-1, Agrostar Tulucești a câștigat, scor 2-0, jocul considerat pe teren propriu cu Zimbrul Slobozia Conachi, Juventus Toflea s-a impus cu scorul 6-1 pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești a câștigat, scor 3-1, jocul de la Braniștea, cu Unirea, CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat cu scorul 2-0 jocul de pe terenul celor de la Gloria Ivești.

Avântul Vânători conduce în Liga a IV-a U19 cu 45 de puncte din 15 jocuri, Victoria Tecuci este pe doi cu 43 de puncte, iar Juventus Toflea, cu 37 de puncte, închide podiumul din Liga a IV-a U19.

Etapa a XVI-a programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Unirea Braniștea, Avântul Drăgănești – Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni – Gloria Ivești, CSU ”Dunărea de Jos” – Voința Cudalbi, Avântul Vânători – Viitorul Costache Negri, Juventus Toflea – Victoria Tecuci și Victoria Independența – Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal