Cinci motive pentru care merită să joci la Club King

1380

Orașul Galați are multe locații cu săli de jocuri de noroc, însă dacă tot vrei să îți încerci norocul, măcar să faci în cele mai bune condiții. Noi am depistat sălile de jocuri de la Club King, pe care le găsești în Galați la:

-Micro 39, vizavi de fostul Cinema Flacăra

-Micro 21, Bloc D10, la capătul tramvaiului

Iată cinci motive, câte unul pentru fiecare șeptar pe care îl dorești să-l găsești într-o linie, pentru care noi credem că e indicat să joci în sălile Club King din Galați:

1. Câștiguri reale în bani. Există foarte multe mituri în ceea ce privește corectitudinea jocurilor de noroc, însă acestea nu-s deloc adevărate, dovadă marile câștiguri în bani cash pe care mulți jucători le-au dobândit în urma jocurilor de la Club King. Oricine joacă pornește cu șanse să câștige!

2. Jackpoturi progresive. Dincolo de câștigurile individuale, există posibilitatea de a câștiga la Jackpoturile progresive. Sistemul Jackpoturilor este unul simplu. Sumele acumulate în cadrul Jackpot (afișate pe unul din ecranele din locație) cresc progresiv, în raport cu mâinile jucate la aparate. Jackpoturile sunt și ele categorisite pe mai multe nivele, de la mic la mare: Jack – suma cea mai mică, Queen – suma medie, King – suma cea mai mare. Aceste trei nivele sunt raportate strict la agenția în care se joacă. Mai există un Jackpot, cel mai mare, intitulat GLOBAL, care ia în calcul toate agențiile Club King din Galați.

3.TOMBOLE speciale Club King. Pentru că își respectă jucătorii cu adevărat și își dorește să aducă mai multe șanse de câștig pentru aceștia, Club King organizează constant tombole speciale, prin care sunt oferite foarte multe premii în bani. Una dintre aceste tombole se află în desfășurare chiar acum după cum am scris aici.

4. Diversitate în jocuri. Un avantaj al sălilor de jocuri de la Club King îl reprezintă în diversitatea de aparate și, implicit, de jocuri. Coroanele, șeptarii, trifoii și toate celelalte jocuri cunoscute pot fi găsite la sălile Club King. Fie că îți dorești să te conectezi la un aparat cu jocuri mai vechi, fie că îți plac noile provocări, la Club King le găsești pe toate!

5. Discreție și ambient plăcut. Cine a intrat până acum într-o sală de jocuri de la Club King poate deja să confirme calități esențiale pentru astfel de locații. În primul rând, discreție totală. Fiecare joc are parte de intimitatea de a juca în liniște, fără să fie perturbat pe durata jocului. În al doilea rând, un ambient plăcut pentru o sală de jocuri, la nivel profesionist.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal