CSM Arcada – trei puncte pentru a zecea victorie consecutivă!

150
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a încheiat jocurile din returul Diviziei A1 cu o victorie de trei puncte. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 în fața celor de la Dinamo București – una dintre adversarele din top 6, faza a doua a campionatului Diviziei A1.

Formația pregătită de Sergiu Stancu și-a adjudecat primul set cu scorul 25-20. Doar la începutul setului au fost câteva momente de echilibru, desprinderea gălățenilor s-a produs la 8-5 pe serviciile lui Perez. În al doilea parțial formația gălățeană s-a impus cu ușoare emoții, scor 26-24.

Formația gălățeană a condus în cea mai mare parte din al doilea parțial, Dinamo a revenit pe final, vizitatorii chiar au avut o minge de set, 24-23, Perez a intrat la serviciu și a întors soarta setului spre formația gălățeană.

Dinamo a început mai bine secvența a treia, bucureștenii au condus, scor 8-6 și 17-15, 20-18. Pe parcursul setului trei Sergiu Stancu a apelat și la serviciile căpitanului Ivan Raic. Cu bandaj la mâna dreaptă, din cauza unei accidentări, căpitanul gălățenilor a servit cu o mână și chiar a făcut punct într-o mână. În finalul setului, la scorul 17-20, la serviciu a intrat Alexander Kullo. Seria de servicii ale rusului s-a dovedit câștigătoare gălățenii și-au adjudecat parțialul cu scorul 25-20. După două atacuri ale lui Bissette, Kullo a servit trei ași cu care a închis meciul.

A zecea victorie, din zece jocuri, de la venirea lui Sergiu Stancu

Victoria cu Dinamo a fost a zecea, din zece jocuri, obținută de formația gălățeană de la preluarea echipei de către Sergiu Stancu, toate victorii de trei puncte. Nouă dintre victorii au fost în campionat,returul Diviziei A1 a fost încheiat de CSM Arcada cu 9 victorii din 9 jocuri, iar a zecea victorie a fost în Cupa României.

Sezonul regulat al Diviziei A1 a fost încheiat de CSM Arcada pe locul trei cu 46 de puncte, un punct mai puțin decât liderul VM Zalău. În lupta pentru titlu mai este implicată și SCM Craiova, locul doi, la egalitate de puncte cu CSM Arcada.

Campionatul Diviziei A1 continuă cu meciurile din faza a II-a, play-off. CSM Arcada va juca în grupa 1-6 alături de VM Zalău 47 p, SCM Craiova 46p, CSM București 35p, Dinamo 34p, Steaua 29p. În faza a doua se vor juca meciuri tur-retur, iar CSM Arcada va întâlni în prima etapă, pe teren propriu, CSM București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal