CSM Galați avansează în sferturile Cupei după victoria cu Steaua

166

Handbalistele de la CSM Galați continuă parcursul în Cupa României. Formația gălățeană urcă în faza sferturilor de finală a competiției KO după victoria, scor 36-25, la pauză 18-13, de la Chiajna, cu Steaua București, echipă ce activează în liga secundă, Divizia A.

Jocul a fost controlat în întregime de formația gălățeană, iar cea mai bună marcatoare a fost Elena Livrinikj cu 8 goluri. Au mai marcat pentru CSM: Cătălina Cioaric 6, Cristina Marcu 5, Cristina Clisu 5, Tamara Bokaric 4, Denisa Șelever 3, Daciana Balaban 2, Lăcrămioara Cîlici 2, Mădălina Conache 1.

Marți, 19 martie, la ora 11.00, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din faza sferturilor de finală. Alături de CSM Galați în sferturi vor mai juca: HC Zalău, U Cluj-Napoca, Gloria Bistrița, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea, învingătoarea dintre Dinamo (Divizia A) și Măgura Cisnădie, dar și HCM Slobozia, echipă ce activează în Divizia A.

Următorul meci al formației gălățene în Liga Națională este programat în jurul datei de 7 aprilie, pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, în etapa a 21-a din LNHF. CSM Galați ocupă singurul loc ce duce în liga secundă la finalul sezonului cu un ecart de 4 puncte față de primul loc care asigură prezența la baraj, U Cluj-Napoca.

De altfel, cele două echipe aflate în luptă pentru locul de baraj se vor întâlni în meci direct, la Cluj-Napoca, în etapa a 22-a, în jurul datei de 14 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal