CSM Galați reacționează după șicanele de la Brașov

613

După ce hocheiștii de la CSM Galați au întâmpinat probleme organizatorice la Brașov, Clubul Sportiv Municipal Galați a emis un comunicat pe această temă.

”Clubul Sportiv Municipal Galați își declară public nemulțumirea față de modul în care a fost tratată echipa de hochei seniori, în cadrul deplasării de la Brașov, de către clubul organizator și reprezentanții săi.


Aducem la cunoștința publicului faptul că CSM Galați nu a beneficiat de niciun minut pe gheața din Patinoarul din Brașov, nici înainte de primul meci, programat Luni, 11 Martie, nici înainte de cel de-al doilea, de Marți, 12 Martie. Mai mult, echipa noastră a fost evacuată din vestiar imediat după primul meci.

De asemenea, un fotograf gălățean, profesionist, cu experiență și renumit în toată țara pentru pasiunea sa, nu a fost acceptat în interiorul Patinoarului ca reprezentant mass-media.

Clubul nostru dezaprobă astfel de practici și facem apel la spiritul de fair-play al tuturor partenerilor de competiție, pentru a nu se repeta asemenea incidente. Sportul are ca valori morale respectul, lupta dreaptă și corectitudinea. Precizăm, de asemenea, că am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Clubului organizator, însă nu ni s-a oferit niciun răspuns. Totodată, ne dorim ca astfel de practici regretabile să nu mai aibă loc niciodată în sport, indiferent de ramura sportivă de care este vorba.


Îi invităm pe gălățeni să fie alături de echipa noastră Vineri, 15 Martie, de la ora 18:30, la Patinoarul Dunărea. Fie ca cel mai bun să câștige!”, se arată în comunicatul CSM Galați semnat de directorul Marius Cosoreanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal