CSU Belor a chinuit campioana

115

Echipa feminină de volei CSU Belor a confirmat creșterea în joc chiar im fata campioanei. Formația gălățeană a pierdut în trei seturi meciului cu CSM București, după o evoluție curajoasă în care a fost aproape să câștige un set.

Primele doua seturi au fost pierdute la 13 respectiv 14, ambele cu începutul de parțial echilibrat, (4-4, 5-6, 9-9, 11-12 în primul set și 2-1, 3-6 în cel de al doilea), CSM-ul s-a impus pe final. Setul trei a avut o desfășurat diferită de primele doua. CSM București a început cu un parțial 6-0. CSU Belor s-a agățat și a egalat la 7, după un blocaj reușit de Suslova și Selimovic, și chiar a trecut în avantaj, scor 8-7. După câteva momente de echilibru, 8-9, 10-10, CSM s-a desprins la 14-10, dar CSU Belor cu o serie de opt puncte consecutive, cu Selimovic și Berdilă principalele marcatoare au trecut formația gălățeană în avantaj, scor 18-14. Gruparea campioană cu echipa de bază în teren a revenit și a egalat la 20. Finalul a fosr echilibrat, 22-22, 24-24, CSU Belor a avut șansa chiar să închidă setul la 25-24, oportunitate ratată, iar CSM București s-a impus cu 27-25.

CSU Belor: Ana Maria Berdilă, Sidney Paige, Elitsa Barakova, Adriana Dudinic, Edina Selimovic, Ramona Postea, Violeta Stan – libero. Au mai jucat: Elizaveta Suslova, Ioana Ștefu, Emilija Popjordanovska – libero.

Pentru CSU Belor urmează ultimul meci din sezonul regulat, pe teren propriu, joi, 7 martie, de la ora 18.00, cu U Cluj-Napoca, în cuplaj cu meciul băieșilor de la CSM Arcada cu U Cluj.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal