Cu trei gălățence în echipa de start, Brăila a învins CSMG în derby-ul Dunării de Jos

228

Handbalistele de la CSM Galați au pierdut un nou derby cu Brăila. Formația gălățeană a cedat cu scorul 24-20, jocul de pe terenul celor de la Dunărea Brăila.

La pauză Brăila a intrat în avantaj, scor 12-9. După un început echilibrat de joc, 2-2 minutul 6, 6-5 minutul 14, Brăila s-a desprins la trei goluri în minutul 19. La scorul 9-7 pentru formația gazdă, în urma unei decizii a observatorului partidei, Daciana Balaban a fost eliminată, pentru că jucătoarea gălățeană a intrat greșit în teren! Daciana Balaban a revenit pe teren prin dreptul terenului advers, fapt sancționat de observator cu eliminare și posesie pentru echipa adversă. Superioritatea și atacul au fost fructificate de gazde care s-au desprins la 11-7.

În partea secundă CSM-ul a fost ținută în joc de precizia Cătălinei Cioaric de la aruncările de la 7 metri. Șapte din cele 11 goluri ale formației gălățene au fost marcate din aruncări de la 7 metri de Cătălina Cioaric. Gălățencele s-au apropiat pe tabelă, 13-12 minutul 38, după o dublă paradă a Elenei Șerban, au egalat în minutul 43, 14-14, Cioaric din 7 metri, dar pe final, cu o rotație extrem de scurtă, Denisa Șelever a lipsit accidentată, nu au reușit să păstreze ritmul cu echipa din Brăila.

Cătălina Cioaric a fost cea mai bună marcatoare de la CSM Galați cu 10 goluri, 9 de la 7 metri. Elena Livrinikj a marcat 5 goluri, Daciana Balaban 2, Cristina Marcu, Cristina Clisu și Mădălina Conachie câte unul.

Meciul cu CSM Galați a fost început de formația din Brăila cu trei jucătoare gălățence în echipa de start: Nicoleta Tudor, Diana Munteanu (Druțu) și Elena Dache.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal