Culoar spre finală. United – la o victorie de a patra finală de Cupă

149
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cele patru echipe calificate la turneul final al Cupei României vor susține sâmbătă și duminică, la Călărași, Sala Polivalentă ”Ion C. Neagu”, meciurile din semifinale și finala competiției KO.

În primul meci de la turneul final, semifinale, sâmbătă, de la ora 16.30, United va juca cu CSM Târgu Mureș, liderul din Liga a II-a. Chiar dacă este o echipă ce provine din liga secundă, Florin Ignat nu se consideră calificat în finală.

”Până în finală mai avem de jucat un meci, trebuie să o luăm pas cu pas. Nu mai sunt echipe de neglijat. Trebuie să tratăm meciul cu Târgu Mureș cu mare seriozitate să ajungem în finală. Acolo se poate întâmpla orice. CSM Târgu Mureș este o echipă bună cu un antrenor bun, cu jucători foarte buni.

Sunt deja promovați în prima ligă, au eliminat o echipă din Liga I (Poli Iași, în optimi), au jucători cu foarte multe meciuri în Liga I, e un ușor avantaj, dar nu e suficient. Cupa este un obiectiv pentru noi”, a spus antrenorul jucător de la United, Florin Ignat.

La o victorie de a patra finală de Cupă

În cealaltă semifinală vor juca gazdele de la Dunărea Călărași și finalista ediției precedente Autobergamo Deva. Dacă vor trece de CSM Târgu Mureș formația gălățeană va obține a patra calificare în finala Cupei României.

Prima dată echipa gălățeană a jucat în ultimul act al Cupei în sezonul 2010-2011, finală pierdută în fața celor de la City us Târgu Mureș, în sezonul 2011-2012 gălățenii au pierdut finala Cupei în fața aceluiași adversar, scor 3-11, iar ultima prezență în finală a fost în ediția 2015-2016, finală pierdută la limită, scor 2-3, în fața celor de la Autobergamo Deva.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal