Cuplaj de mare interes sâmbătă la Sala Spoturilor

107
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipele masculine de volei și baschet de la CSM Galați vor juca sâmbătă, 16 martie, meciuri importante pentru campionatele în care sunt angrenate în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea.

CSM Arcada se poate apropia la un singur punct de lider

Cuplajul va începe de la ora 17.00, cu meciul voleibaliștilor de la CSM Arcada. După victoria de la Dobroești, cu CSM București, a opta victorie consecutivă în campionat, (din opt meciuri), formația gălățeană este la patru puncte de liderul VM Zalău.

De la preluarea echipei de către Sergiu Stancu CSM Arcada este neînvinsă, fără punct pierdut, (victorii 3-0 sau 3-1), iar cu o victorie de trei puncte în meciul cu Dinamo gălățenii pot aborda play-off-ul, top 1-6, la un singur punct de lider.

Club King Galati

În ultima etapă VM Zalău stă. Formația din Zalău conduce în Divizia A1 cu 47 de puncte, 19 jocuri, urmată de SCM Craiova și CSM Arcada, ambele cu 43 de puncte, 18 jocuri. Dinamo, adversarul de sâmbătă al gălățenilor este pe locul 4 în Divizia A1 cu 34 de puncte, 18 jocuri.

CSM Phoenix CSU – meci pentru top 10 LNBM

De la ora 19.30, în al doilea meci al cuplajului vor juca baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU. Chiar dacă nu ai au șanse de accedere în play-off gălățenii au nevoie de victorie în meciul de sâmbătă cu CSM Mediaș pentru o clasare în top 10 LNBM la finalul sezonului.

După prima parte din Grupa Galbenă CSM Phoenix CSU este pe locul patru în clasamentul grupei cu 2/4 la general, în timp ce adversarii de sâmbătă, CSM Mediaș sunt pe 5 cu 1/5 la general.

Meciul tur cu CSM Mediaș a fost câștigat de formația gălățeană, scor 86-74. De altfel, cele două victorii din Grupa Galbenă au fost obținute de gălățeni în deplasare, celălalt meci încheiat cu succes a fost pe terenul celor de la Athletic Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal