Două jocuri în CN U20 pentru CSM Phoenix

62

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix își continuă parcursul în Campionatul Național U20 cu alte două jocuri. Marți, 5 martie, formația gălățeană va juca cu cei de la Dan Dacian București, de la ora 20.30, iar a doua zi de la ora 11.00 va juca cu Sevlar Ploiești, ambele meciuri în Capitală.

CSM Phoenix este pe locul patru în clasamentul la zi din CN U20 cu 6/2 la general. Dan Dacian București, primul adversar al gălățenilor este pe locul 7, penultimul, cu 0/9 la general, iar formația din Ploiești este pe 6 cu cu 2/7 la general. Formația gălățeană are trei meciuri mai puțin disputate decât primele trei echipe din CN U20.

Conform șeful secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu, formația gălățeană este deja calificată la turneul final din Campionatul Național sub 20 de ani. ”Mai sunt trei turnee de calificare de disputat în Campionatul Național U 20, dar noi suntem deja matematic calificați la turneul final. În Campionatul Național sub 20 de ani ne propunem să luăm o medalie, sperăm să obținem medalia de aur, dar va fi un pic complicat. Celelalte echipe au în componență jucători foarte buni care evoluează în Grupa Roșie de la seniori, prima grupă valorică, aici mă refer la echipele din București”, a spus Florin Atanasiu la Lider Sportiv, Pro FM lider FM, despre participarea CSM Phoenix în CN U20.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal