Etapa a XVII-a în Liga a IV-a: două victorii pentru oaspeți

357

În campionatul primului eșalon județean s-a disputat etapa a XVII-a, rundă în care cele două favorite al titlu au obținut noi victorii. Liderul, CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat, scor 8-2, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, viceliderul, Zimbrul Slobozia Conachi, a învins cu socrul 71 Victoria Independența, la Independența.

Performera etapei este Quantum Club Galați. Formația pregătită de Iulian Oprea s-a impus cu scorul 4-3, pe teren propriu, în jocul cu Unirea Braniștea, iar cei de la Quantum sunt la un punct de ”careul de ași”.

Se remarcă și victoria celor de la Agrostar Tulucești, scor 11-1, în derby-ul din subsol cu Juventus Toflea. Singura remiză a etapei s-a consemnat la Tecuci, unde gazdele au încheiat la egalitate 1-1 cu Avântul Vânători.

În celelalte jocuri din etapa a XVII-a s-au înregistrat rezultatele: Gloria Ivești-Avântul Drăgănești 5-0, Voința Cudalbi-Muncitorul Ghidigeni 3-1.

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 49 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 47 de puncte, Gloria Ivești este pe trei cu 39 de puncte, Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 29 de puncte, iar Quantum Club Galați este pe 5la doar un punct în spatele celor de la Braniștea.

Etapa a XVIII-a se va disputa după programul:

  • CSU ”Dunărea de Jos” – Victoria Tecuci
  • Zimbrul Slobozia Conachi – Quantum Club Galați
  • Unirea Braniștea – Gloria Ivești
  • Avântul Drăgănești – Voința Cudalbi
  • Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri
  • Avântul Vânători – Agrostar Tulucești
  • Juventus Toflea – Victoria Independența.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal