Flacăra Pechea s-a impus în deby-ul etapei a XVI-a din Liga a V-a

705

Al doilea eșalon județean, Liga a V-a, și-a consumat al 16-lea episod la finalul săptămânii trecute. A fost o etapă dominată de gazde, într-un singur meci au triumfat oaspeții.

Derby-ul etapei s-a consumat la Pechea, unde formația locală Flacăra a învins cu scorul 2-0 fosta campioană Mălina Smârdan, în meciul pentru locul doi.

Singura victorie a oaspeților s-a înregistrat la Cișmele unde formația locală Voința a cedat cu scorul 0-4 jocul cu liderul Avântul Valea Mărului.

În celelalte jocuri din etapa a 16-a s-au înregistrat rezultatele: ACS Lascăr Schela – Unirea Hanu Conachi 4-1, Siretul Piscu – Inter Tudor Vladimirescu 1-0, Foresta Șendreni – Avântul Matca 5-3, Viitorul Umbrărești – Zorile Grivița 2-1.

Avântul Valea Mărului conduce în Liga a V-a cu 45 de puncte, 15 jocuri. Lupta pentru locul doi este încinsă. Flacăra Pechea este pe doi cu 28 de puncte, 14 jocuri, Foresta Șendreni ocupă locul trei cu 25 de puncte, 14 jocuri, Mălina Smârdan ocupă locul 4 cu 25 de puncte, 13 jocuri, Viitorul Umbrărești este pe 5 cu 25 de puncte, 14 jocuri, iar ACS Lascăr Schela ocupă locul șase cu 24 de puncte, 15 jocuri.

Etapa a XVII-a se va disputa după programul:

  • Avântul Matca – Voința Cișmele
  • Avântul Valea Mărului – Siretul Piscu
  • Inter Tudor Vladimirescu – Viitorul Umbrărești
  • Zorile Grivița -ACS Lascăr Schela
  • Unirea Hanu Conachi – Flacăra Pechea
  • Mălina Smârdan – Prutul Vlădești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal