Gheorghiță Țuiu a marcat de patru ori în victoria studenților din derby-ul municipal cu Quantum

256
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După cele 12 goluri marcate în primul meci oficial din acest an, studenții și-au continuat recitalul ofensiv și în prima etapă din retur. Formația gălățeană a jucat în debutul returului cu concitadinii de la Quantum Club Galați, în derby-ul municipal din primul eșalon județean și s-a impus cu scorul 6-0.

Jocul dintre cele două echipe municipale, gălățene, nu a semănat deloc cu un derby, diferența de scor de la final a fost blândă după cum s-a desfășurat meciul.

La pauză studenții au intrat în avantaj, scor 3-0. Toate cele trei goluri din prima parte au fost marcate de gruparea universitară în primul sfert de oră, toate avându-l ca marcator pe Gheorghiță Țuiu.

În primul sfert de oră din partea secundă au fost marcate și celelalte tei goluri de studenți. Țuiu a marcat și pentru 4-0, Chiciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu golul pentru 5-0, iar Perju a închis ”tabela” cu golul de 6-0.

Pe lângă cele șase goluri studenții au mai marcat o dată, prin Perju, dar golul a fost anulat, Mohorîță a trimis de două ori în bară, Perju a ratat dubla din poziție de singur cu portarul, o parte din ocaziile studenților din jocul cu Quantum.

Minusul jocul de duminică este accidentarea destul de serioasă a lui Mădălin Blănaru. Studentul a părăsit terenul după aproape 25 de minute de joc, accidentat la picior, în urma unui fault dur.

După 14 jocuri din campionatul Ligii a IV-a CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 40 de puncte din 14 jocuri, două puncte în plus față de echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. Quantum este pe locul opt cu 19 puncte din 14 jocuri.

Pentru studenți urmează derby-ul de clasament de la Ivești, cu cei de la Gloria, echipa de pe locul trei, în timp ce Quantum Club Galați va juca pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal