”Hai în pauza de mişcare!”. Susţine Galațiul să găzduiască festivalul Bucurie în Mişcare

103

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Andra Catană și Alexandra Bălan, coordonatori ai Asociației ES-SPHERE, au vorbit despre campania ”Hai în pauza de mișcare!”, campanie susținută la Galați de Asociația ES-SPHERE.

”În acest moment organizăm festivalul Bucurie în Mișcare. Este un festival care s-a desfășurat în peste 40 de orașe în ultimii 7 ani. La noi s-a ținut de trei ori, acesta este a patra ediție. Practic, promovează sportul într-un mod mai distractiv, prin relaxare, printr-o plimbare.

Evenimentul ăsta este împărțit în două etape. A doua etapă, începem, cu finalul, constă în evenimentul propriu zis care durează două zile și de obicei s-a desfășurat în Grădina Publică și cuprinde mai multe activități. Prima etapă, cea de acum. Sunt foarte multe orașe care vor să organizeze la ele în oraș festivalul. Anul acesta sunt 32 de orașe participante împărțite în patru grupe a câte opt orașe. Competiția ”Hai în pauza de mișcare!” constă în postarea de cât mai multe poze de către locuitorii orașului respectiv în care să imortalizeze cum fac o activitate sportivă și să dea tag pe Facebook și Instagram paginii Bucurie în mișcare și să menționeze orașul pe care îl susțin.

Mai simplu, primul pas, postezi pe Facebook și Instagram o poză în care imortalizezi o activitate sportivă, al doilea pas, în descrierea pozei trebuie să dai tag paginii Bucurie în mișcare și să menționezi orașul Galați, iar al treilea pas te asiguri că sunt publice conturile tale, pentru că cei de la Bucurie în mișcare validează înscrierea printr-un comentariu pe Facebook și printr-o inimioară pe Instagram”, au spus Andra Catană și Alexandra Bălan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal