Handbalistele de la CSM, încrezătoare înaintea derby-ului Dunării de Jos

130

Chiar dacă ocupă singurul loc retrogradabil direct din Liga Națională, la doar un punct de un loc de baraj, handbalistele de la CSM Galați speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

”Ne gândim la viitor, viitorul știm cu toții că este greu. Sperăm să reușim să ne menținem în Liga Națională. Sperăm ca echipa să meargă de la zi a zi mai bine”, a spus antrenoarea de la CSM Galați Alexandrina Soare. 

Pentru CSM Galați urmează derby-ul Dunării de Jos, duminică, de la ora 18.00, la Brăila, cu HC Dunărea. După retragerea celor de la CSM Roman, formația gălățeană a rămas cu o singură victorie în acest sezon, chiar în meciul cu Brăila din tur. Antrenorul formației gălățene, Alexandrina Soare a speră într-o revenire a formației gălățene chiar la Brăila.

”Ar fi extraordinar să obținem a doua victorie din acest sezon la Brăila, ne dorim, ne pregătim pentru asta, și sperăm. Dar, suntem cu picioarele pe pământ. Eu am știut de când am venit, nu am spus că vin să fac minuni, am spus că vin să fac cât pot eu și fetele”, a spus Alexandrina Soare.

CSM Galați este pe locul 13 în LNHF, rămas ultimul după retragerea celor de la CSM Roman, cu 5 puncte din 15 jocuri, un punct mai puțin decât U Cluj-Napoca, locul 12, primul care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor. Dunărea Brăila este pe locul 11 cu 14 puncte, 16 jocuri, la trei puncte de salvarea directă de la retrogradare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal