Joi – trei meciuri de prima ligă la Sala Sporturilor

613

Trei dintre echipele gălățene de prima ligă, CSM Galați (handbal), CSU Belor și CSM Arcada vor susține noi meciuri pe teren propriu joi, 7 martie, toate cele trei jocuri fiind programate la Sala Sporturilor Dunărea.

Handbalistele de la CSM primesc replica liderului

Ziua cu trei meciuri va fi deschisă, de la ora 12.00, de jocul echipei feminine de handbal CSM Galați cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea. Formația gălățeană este ultima în Liga Florilor cu 5 puncte, (un punct mai puțin decât U Cluj, echipa ce ocupă primul loc de baraj), în timp ce formația vâlceană conduce LNHF cu 48 de puncte, tei puncte mai mult decât echipa de pe locul doi CSM București.

 

Meci cu ultima clasată pentru CSM Arcada

De la ora 16.00, în al doilea meci al zilei de la Polivalentă CSM Arcada întâlnește ultima clasată U Cluj Napoca. Echipa pregătită de Sergiu Stancu este pe locul trei în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 37 de puncte, 16 jocuri, în timp ce formația din Cluj-Napoca este pe locul 10, rămas ultimul după retragerea celor de la Tricolorul Ploiești și VCM Piatra Neamț, cu 7 puncte din 16 jocuri.

După meciul cu U Cluj formația gălățeană va mai juca două meciuri în sezonul regulat, 13 martie, de la ora 17.45, pe terenul celor de la CSM București, în direct la Digi Sport, iar în ultima etapă CSM Arcada va evolua pe terenul celor de la Dinamo, 16 februarie.

 

CSU Belor vrea prima victorie de pe teren propriu

Ultimul meci al zilei de joi va începe de la ora 18.00, și le va avea ca protagoniste pe voleibalistele de la CSU Belor. După victoria de la București, cu Dinamo, formația gălățeană își dorește să obțină și prima victorie de pe teren propriu din acest sezon. Formația gălățeană va întâlni cel mai accesibil adversar din acest sezon, U Cluj Napoca. Cele două adversare de joi sunt vecine de clasament. CSU Belor este pe 8 cu 3 puncte, în timp ce formația din Cluj-Napoca ocupă locul 7 cu 9 puncte.

Meciul cu U Cluj este ultimul din sezonul regulat al Diviziei A1 pentru CSU Belor. În ultima etapă din faza I CSU Belor stă, Agroland Timișoara – echipa cu care trebuia să joace, s-a retras din campionat. În faza a II-a CSU Belor va juca în play-off-ul pentru stabilirea locurilor 7-8, cel mai probabil cu U Cluj-Napoca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal