La Club King se apropie câștigurile mari din Jackpot

419

Orice jucător își dorește câștiguri mari, iar una dintre formele cele mai sigure de a câștiga este prin perseverență! Mai precis, la Club King se acumulează sume de bani ce pot fi oferite oricărui jucător sub forma de Jackpot. Atunci când suma ce se strânge în Jackpot și se apropie de final, de momentul în care va fi distribuită unui jucător activ la unul din aparatele Club King, apare suma scrisă în culoarea roșie.

Cum cresc jackpoturile

Sistemul Jackpoturilor este unul simplu. Sumele acumulate în cadrul Jackpot (afișate pe unul din ecranele din locație) cresc progresiv, în raport cu mâinile jucate la aparate. Jackpoturile sunt și ele categorisite pe mai multe nivele, de la mic la mare: Jack – suma cea mai mică, Queen – suma medie, King – suma cea mai mare. Aceste trei nivele sunt raportate strict la agenția în care se joacă. Mai există un Jackpot, cel mai mare, intitulat GLOBAL, care ia în calcul toate agențiile Club King din Galați.

Așadar, cum spuneam și în startul textului, perseverența aduce câștigurile din jackpot, adică o frecvență ridicată la jocuri. Cu cât joci mai mult, cu atât cresc șansele de câștig. Desigur, sunt cazuri fericite de jucători care au primit jackpoturi cu sume foarte mari de la primele mâini jucate la aparate!

Unde găsești Club King în Galați

În orașul nostru există trei locații Club King. Prima, în Micro 39, vizavi de fostul Cinema Flacăra, în zona școlii de șoferi Aviația. A doua, în Micro 21, la Blocul D10, la capătul tramvaiului, în apropiere de Lupul de mare. A treia, în colaborare cu Gets Bet, în Micro 40, în Complex, în spațiul fostei cofetării Cuky s.

Șansa de a câștiga la Jackpoturile de la Club King

Norocul și ghinionul fac parte din lumea jocurilor, însă acest lucru nu înseamnă că Jucătorul nu poate contracara pe termen lung momentele de neșansă. Imaginează-ți că șansa unui câștig din Jackpot este destul de mare, numărul celor care participă la astfel de premii este foarte mic comparativ cu alt tip de concursuri sau jocuri de noroc. În plus, pe lângă câștigurile din Jackpot, poți câștiga și din jocurile de la aparate, cele care generează Jackpoturile, ceea ce presupune șansa de a avea două câștiguri în același timp!

Cum să urmărești marile premii de la Club King

Marile premii puse la bătaie de către agențiile Club King pot fi urmărite foarte ușor în mediul online, de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau orice instrument ce se poate conecta la rețelele de socializare.  Mai precis, pe contul oficial de Facebook al locațiilor Club King din Galați, pe care îl găsești făcând click aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal