Mălina Smârdan a produs surpriza din optimile Cupei. Vălmărenii, victorie la scor cu o echipă de eșalon superior

1115

Fotbalul județean gălățean a revenit cu o etapă de Cupă, faza optimilor de finală. Cele două echipe de Liga a V-a continuă drumul în competiția KO după victoriile din optimi.

Surpriza etapei a fost furnizată de Mălina Smârdan. Formația de Liga a V-a a eliminat din competiție Viitorul Costache Negri, formație ce activează în primul eșalon județean. Mălina Smârdan a trecut mai departe în Cupă cu scorul 3-0, după prelungiri.

Cealaltă echipă de Liga a V-a, Avântul Valea Mărului a învins categoric o altă echipă de Liga a IV-a, Juventus Toflea, scor 9-2, la pauză 5-1.

Scorul etapei de Cupă a fost realizat de deținătoarea trofeului, CSU ”Dunărea de Jos”. Studenții au eliminat Agrostar Tulucești după victoria 12-1, la pauză 8-1.

Quantum Club Galați și Unirea Braniștea au avut nevoie de prelungiri pentru a se decide echipa calificată în sferturi. Cu 1-1 scorul după 90 de minute, formația din Braniștea s-a impus cu 3-1 în prelungiri.

Vicecampioni de la Zimbrul Slobozia Conachi, finalista precedentei ediții a Cupei, s-a impus cu scorul 3-0 la Vânători, pe terenul celor de la Avântul Vânători, Gloria Ivești merge în sferturi după victoria 2-0 de la Victoria Independența. În sferturi avansează și Voința Cudalbi după victoria, scor 2-0, cu Avântul Drăgănești, dar și Victoria Tecuci după victoria de sâmbătă, scor 3-1, cu Muncitorul Ghidigeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal