Meci cu miză pentru United, luni la Polivalentă

102
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După ce au pierdut finala Cupei – a șaptea finală pierdută în istoria clubului fondat în anul 2004, gruparea gălățeană de futsal United va juca ultimul meci din sezonul regulat la Ligii I fix cu adversarul pe care nu a putut să îl învingă în finală, Dunărea Călărași.

Meciul revanșă după finala Cupei se va juca luni, 25 martie, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, cu 5 lei intrarea generală.

În meciul de luni cu formația din Călărași gălățenii au nevoie de victorie pentru a încheia sezonul regulat în primele două locuri. Jocul cu Călărașiul este abordat de United de pe locul trei în clasamentul virtual cu 40 de puncte, 17 jocuri.

Gălățenii au fost depășiți de Autobergamo Deva în clasament, (42 de puncte, 18 jocuri), hunedorenii au câștigat la ”masa verde”, scor 5-0, jocul din ultima etapă a sezonului regulat cu Poli Iași, formația din Iași a anunțat că nu se prezintă la meciul din ultima etapă de la Deva.

În lupta pentru câștigarea sezonului regulat mai este angrenată și Imperial Miercurea Ciuc, locul 1 înaintea etapei, 40 de puncte, 17 jocuri. În ultima etapă ciucanii vor juca pe terenul celeilalte echipe din Harghita din prima ligă, FK Odorheiu Secuiesc.

Dacă vor încheia sezonul regulat pe primele două locuri gălățenii vor beneficia de un culoar mai accesibil în grupele semifinale. După sezonul regulat primele șase clasate vor fi împărțite în două grupe de trei echipe.

În Grupa semifinală A vor juca: locul 1, echipă ce va aborda semifinalele cu 3 puncte, locul 4, 1 punct, locul 5, 0 puncte. În Grupa semifinală B vor juca: locul 2, 3 puncte, locul 3, 1 punct, locul 6, 0 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal