Oțelul s-a impus la limită cu Ceahlăul, Lieștiul acuză arbitrajul după înfrângerea cu liderul

343
Foto: Facebook / SC Otelul Galati

SC Oțelul continuă cursa de urmărire a liderului din seria I, Liga a III-a. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 2-1 în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în derby-ul de tradiție al seriei. Ceahlăul a intrat în avantaj la pauză, gol marcat în minutul 10, Oțelul a întors rezultatul în decurs de două minute. Adrian Sălăgeanu a egalat în minutul 63, iar George Cîrjan a trecut Oțelul în avantaj, din lovitură de pedeapsă, două minute mai târziu.

SC Oțelul este pe locul doi în clasamentul seriei I cu 42 de puncte, la 5 puncte în spatele liderului Gloria Buzău. De altfel, Oțelul și Gloria se vor întâlni în meci direct, care poate decide promovarea, sâmbătă, 23 martie, la Buzău.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești, nu a putut, sau nu a fost lăsată, să împiedice liderul. Formația gălățeană a pierdut cu scorul 0-2, la pauză 0-0, jocul cu Gloria Buzău. Cele două goluri au fost marcate de Gloria pe final, în minutele 67 și 89.

După meciul cu Gloria formația din Liești acuză vehement arbitrajul. Conform unui anunț postat pe contul de facebook echipa din Liești a fost văduvită de un penalty în prima repriză. Din același anunț reiese că un jucător al formației din Liești a fost eliminat ușor, dar și o posibilă eliminare la formația din Buzău.

Sporting Liești este pe locul 6 în clasament, 27 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe terenul celor de la CSM Bucovina Rădăuți, locul 4.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal