Sâmbătă – trei meciuri de prima ligă la Sala Sporturilor

301
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Zi plină sâmbătă la Sala Sporturilor Dunărea. Trei meciuri, în care vor fi angrenate trei echipe din ligile naționale, vor juca în penultima zi a săptămânii la Polivalenta gălățeană.

CSU Belor – meci pentru locul șapte

Ziua cu trei jocuri va fi deschisă de la ora 12.00, de meciul de volei feminin dintre CSU Belor și U Cluj-Napoca. Cele două echipe vor susține meciul decisiv pentru stabilirea locurilor 7-8 la finalul sezonului Diviziei A1 feminine.

Formația gălățeană are prima șansă în a încheia sezonul de revenire în Divizia A1 pe locul șapte după victoria din meciul tur de la Cluj-Napoca, scor 3-2.

Meci de titlu pentru CSM Arcada

La cinci ore distanță de primul meci, de la ora 17.00, este programat să înceapă al doilea meci al zilei. CSM Arcada – echipa masculină de volei, va primi replica celor de la VM Zalău în etapa a III-a din play-off-ul, turneul locurilor 1-6.

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru titlul de campioană, ambele au pierdut meciurile disputate la mijlocul săptămânii. VM Zalău este pe doi cu 50 de puncte, în timp ce gălățenii sunt pe trei cu 50 de puncte. Cealaltă echipă angrenată în lupta la titlu, SCM Craiova, liderul grupei 1-6 din play-off, cu 52 de puncte, va juca în etapa III-a din play-off pe teren propriu cu Steaua, locul 6.

CSM Phoenix CSU – trage pentru a patra victorie din faza a II-a

Ziua maraton de la Polivalentă se va încheia cu un meci de baschet al celor de la CSM Phoenix CSU. De la ora 19.30, formația gălățeană va juca ultimul meci de pe teren propriu din Grupa Galbenă contra celor de la Athletic Constanța.

Formația gălățeană este pe locul patru în Grupa Galbenă cu 3/5 la general, în timp ce echipa din Constanța ocupă locul opt, ultimul în grupă, cu 0/8 la general. În tur, la Constanța, formația gălățeană s-a impus cu scorul 72-69.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal