Sergiu Stancu, despre victoria cu Dinamo: Am câștigat cu aportul tuturor jucătorilor

114
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a încheiat returul campionatului Diviziei A1 cu nouă victorii din nouă jocuri. Despre ultimul succes al formației gălățene, Sergiu Stancu, antrenorul care a produs revenirea gălățenilor a spus:

”O victorie foarte importantă, obținută în fața unei echipe puternice a campionatului, ce a reușit să pună probleme tuturor echipelor din campionat. Este o victorie care ne dă speranțe, am câștigat cu aportul tuturor jucătorilor, ceea ce s-a ntâmplat și la CSM București și în seara asta ne face să fim bucuroși, doar împreună putem îndeplini obiectivele echipei, câștigarea campionatului și a Cupei României”.

În finalul setului trei Sergiu Stancu a apelat la serviciile căpitanului Ivan Raic, jucător ce a evoluat ”într-o mână”. Croatul a jucat accidentat cu bandaj la mâna dreaptă în urma unei accidentări. Sergiu Stancu a apreciat efortul depus de căpitan și a subliniat că micile detalii fac diferența.

”Este un jucător care a suferit o accidentare destul de grea la deget, este un jucător pe care pot conta în momentele grele. Mi-a zis la începutul partidei: ”Sergiu, dacă ai nevoie eu pot să intru, pot să fac un punct, poate nu îl fac”, dar ideea este că sa dăruit echipei iar aceste lucruri fac diferența. Echipele care se bat la titlu, echipele care câștigă campionate, fac diferența cu micile detalii de genul acesta, cum a făcut Raic”, a spus Sergiu Stancu.

Despre victoria cu Dinamo a vorbit și Vlad Cuciureanu. ”Cred că fiecare dintre noi avem o perioadă în care suntem pe val. În setul trei, (câștigat 25-20, CSM Arcada a revenit de la 17-20), a fost totul despre Kullo. Ne bucurăm, sper să ținem în continuare forma asta. Așteptăm să își revină și colegul nostru Ivan Raic, să ne ajute cât mai repede în teren să ne îndeplinim obiectivul. Am ajuns la un punct de VM Zalău și așteptăm să vedem. Eu consider că în lupta pentru titlu sunt implicați și cei de la SCM Craiova”, a spus Vlad Cuciureanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal